Her kan du læse Nyborg Marineforenings tidligere medlemsblade, Jubilæumsbladet og Jubilæumsåret i tekst og billeder i stor størrelse ved at klikke på dette link. Dette skyldes alt sammen Jess Sørensens store IT- og PR-arbejde - men med hans alt for tidlige bortgang, har vi ikke længere direkte adgang til hans konto og publikationer, der ligger på issuu!

issuu.com/www.marineforeningennyborg.dk

OBS: NYT - Her kan du se det sidste nye medlemsblad fra april 2018:

Grafisk udvalg blev kastet ud i opgaven med bl.a. udgivelse af blad, opdatering af hjemmeside og de øvrige opgaver, vi skal tage os af - og derfor beklager vi, at "vores første blad" ikke er helt fejlfri, men vi håber på forståelse - og vi vil gøre, hvad vi kan for at de kommende numre vil falde i medlemmernes smag og fremstå på en god måde.

På Grafisk udvalgs vegne,/Eivind Rasmussen

God fornøjelse.