Nytårsparole

Den årlige nytårsparole blev afholdt lørdag den 7. januar og hele stuen var fyldt med uniformsklædte medlemmer.

Formand Kurt Verner bød forsamlingen velkommen og takkede for den store deltagelse i parolen. Kurt Verner gennemgik derefter årets begivenheder og kunne med glæde og tilfredshed meddele at foreningen havde en tilgang på hele 23 nye medlemmer i det forgangne år.

11 medlemmer fik overrakt jubilæumsnålen for medlemskab af foreningen i 25 år.

Årets mariner blev kåret og valget faldt på Villy Fritz Bjørn som fik overrakt medalje, som en anerkendelse og tak for den indsats han igennem mange år har vist foreningen.

Af forskellige aktiviteter var der afviklet følgende i 2016:

Programsatte aktiviteter : 25

Lørdagsfrokoster: 24

Rejser og udflugter: 4

Korets arrangementer extern: 9

Korets arrangementer intern: 9

Andre arrangementer i stuen: 22

Koret optrådte igen med deres muntre sange og parolen blev rundet af med et godt måltid bestående af Hamburgerryg med grønlangkål, brunede kartofler og dessert.