Ny organisering af Skyttelavet pr. 1/1-2021

På bestyrelsesmødet den 7. december 2020 blev det besluttet, efter indstilling fra skyttelavets bestyrelse, at Skyttelavet fra 1. januar 2021 ikke har en selvstændig bestyrelse, men bliver en afdeling af Nyborg Marineforening på samme måde som Sangkoret. Årsagen er få aktive medlemmer.

Leder af Skyttelavets aktiviteter bliver Bent Larsen. Mail ravnekaerlund102@gmail.com

tlf.: 40163926.

Alle medlemmer af Marineforeningen er herefter også medlem af Skyttelavet, og der skal ikke betales kontingent til skyttelavet. Men for at skyde skal man være medlem af Nyborg Skytteforening. Kontingent til denne forening er kr. 500,-

Trods ændringen fortsætter Skyttelavet altså som hidtil, og vi håber, at der også fremover vil blive præsteret gode resultater ved de forskellige stævner. Men det helt store problem er, at der kun er 4 - 5 aktive skytter, så nye medlemmer er mere end velkomne.

Det er bestyrelsens håb, at vi også under de nye former, kan opretholde et skyttelav i Nyborg Marineforening.

Kurt Verner