Mange har "glemt" kontingentbetaling!

Kontingentbetaling 2020

Hvis du har betalt, så glem alt om denne meddelelse.

2019 var det sidste år, hvor Nyborg Marineforening udsendte girokort.
Bestyrelsen må desværre konstatere, at kun ca. halvdelen af medlemmerne har betalt – det er skidt for foreningen.

Vi opfordrer derfor atter til, at du betaler 345 kr. på en af følgende måder:

1. Du opretter en fast betaling med betalingsfrist den 10. januar – fra 2020 og hvert år - så længe du vil være medlem.

Indbetalingen skal altid indeholde medlemmets navn og adresse, fx:
    Peter Petersen
    Petersensvej 20 1.tv.
    5800 Nyborg.

Indbetalingen skal ske til Danske Bank, registreringsnummer 3574 konto 4696053405.

2. Du kan også gå i banken og få dem til at foretage betalingen til kontoen ovenfor – husk navn og adresse på medlemmet.
    Afhængigt af din bank skal de muligvis have penge for overførslen

3. Du betaler via MobilePay på betalingsnummeret 35 77 77.
    Hvis du bruger en anden telefon end den telefon, der har medlemmets oplysninger, skal du oplyse navn og adresse på medlemmet i kommentarfeltet til betalingen INDEN du ”swiper”.

4. Du kan undtagelsesvis betale kontant i stuen.
    Her skal du også aflevere en seddel med navn og adresse, så vi kan spore indbetaleren.

Søren Junker
Nyborg Marineforeningen