Ny publikation

”Med OLFERT i Golfen”

Ideen til publikationen fik vi fra 2 af vore medlemmer, Charlotte og Poul Jørgensen som begge gjorde tjeneste ombord under udsendelsen.

Vores omdrejningspunkt i fortællingen har været besætningen fra yngste gast til skibschefen, beslutningen for udsendelsen og hvordan deltagelsen i missionen efterfølgende var med til at transformere Søværnet.

1. juni 2021 blev ”Med OLFERT i Golfen” offentliggjort, det skete på et pressemøde i Marineforeningen hvor næsten alle bidragsyderne deltog. En rigtig hyggelig dag, hvor der, under den efterfølgende frokost, blev fortalt mange gode historier ”fra gamle dage”

En stor tak til alle bidragsydere og sponsorer for at gøre det muligt.

Publikationen udsendes til alle medlemmer af Nyborg Marineforeningen sammen med medlemsblad nr. 2-2021, medio juli.

Kan du ikke vente, så kan du allerede nu læse publikationen på hjemmesiden.

På fotoet ses:

Formand Kurt Verner, Landsformand Steen Engstrøm, Orlogsprovst Emeritus Ejgil Bank Olesen, Poul Jørgensen, Charlotte Jørgensen, Kontreadmiral (p) Kurt Birger Jensen og Redaktør ”Under Dannebrog” Leif Mortensen.