Medlemsblad nr. 2, 2020

Så er blad nr. 2 udsendt sammen med skriftet om Peder Bredal. Hvis du ikke har modtaget bladet bedes du give besked til redaktøren Kurt Klein Taanquist.

Du kan også se bladet her i den digitale udgave - tryk på linket: 

 

https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/287952_nyborg_marineforening_2020_02_web?fr=sM2I0OTE1NDM4NDA

 

 

Medlemsblad nr. 1, 2020

Kære medlemmer.

Som I ser på forsiden, er vores første medlemsblad i 2020 nu trykt og klar til levering af vore trofaste omdelere, som i denne situation tager de nødvendige forholdsregler i forbindelse med omdelingen af bladene, så ingen kompromiterer de gældende regler jf. myndighederne, når de kommer rundt med bladet til jer!

Tag derfor godt imod bladet - men hold afstand og som altid: TAKE CARE!

 

Link til blad nr. 1:  

https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/287634_nyborg_marineforening_2020_01?fr=sYTY4YjQ3ODY4Ng

 

Kære medlemmer og alle nysgerige - måske kommende medlemmer i vores aktive forening!

Glædelig jul og godt nytår!

Så er vi nået til det sidste medlemsblad nr. 4 i 2019, som i dag ankom til stuen, og hvor vore trofaste omdelere nu er i færd med at tage det med ud til alle medlemmer sammen med en 'julegave' - nemlig det flotte mindehæfte over Flådens Ran!

Link til medlemsblad nr, 4, 2019:

https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/nyborg_marineforening_4_issuu?fr=sODY3YjQ3ODY4Ng

 

Her kommer linket til vores medlemsblad nr. 3, 2019, hvor omdelerne og Post Nord fik det i går, så hvis ikke I allerede har modtaget det, er det på vej til jer alle.

Link til det nye blad:

https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/286812_nyborg_marineforening_2019_03_issuu?fr=sZDdlNDE5ODUyNA

 

 

 

Så er medlemsblad nr. 2 ved at blive omdelt, og her kan det nu ses på hjemmesiden:

https://issuu.com/markstormgrafisk/docs/286408_nyborg_marineforening_2019_0?fr=xKAE9_zU1NQ

 

Vi synes, det er blevet et rigtigt godt blad, og som noget nyt er 2. halvårs aktivitetsplan indsat på midtersiderne - lige til at tage ud, så man i ro og mag kan tjekke aktiviteterne og tilmelde sig på de fremlagte tilmeldingslister i stuen, som man vil deltage i. Kommer man ikke umiddelbart i stuen, men vil gerne deltage i en aktivitet, kan man ringe til stuen på Tlf. 6530 1576 og få vagten til at skrive sig på listen.

 

Med årets første medlemsblad år 2019 i samarbejde med vores nye grafiske firma Mark & Storm i Ringe har redaktionsudvalget den store glæde at kunne præsentere det nye blad for jer - også her på hjemmesiden!

Link: https://issuu.com/erasmus31/docs/285956_nyborg_marineforening_web_me

 

Vi håber I vil tage godt imod bladet, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores grafiker på Mark & Storm til alles tilfredshed🙂

Hvis I skulle have kommentarer eller indlæg i øvrigt, er I hjerteligt velkommen til at komme med det på mail til: eivind.rasmussen@mail.dk

På gensyn i stuen/Eivind

 

Her kan du læse Nyborg Marineforenings tidligere medlemsblade fra 2018:

 https://issuu.com/erasmus31/docs/nyborg_marinef_april_18_-_medlemsbl?utm_source=conversion_success&utm_campaign=Transactional&utm_medium=email

 

 Grafisk udvalg blev kastet ud i opgaven med bl.a. udgivelse af blad, opdatering af hjemmeside og de øvrige opgaver, vi skal tage os af - og derfor beklager vi, at "vores første blad" ikke er helt fejlfri, men vi håber på forståelse - og vi vil gøre, hvad vi kan for at de kommende numre vil falde i medlemmernes smag og fremstå på en god måde.

Her er link til medlemsblad nr. 2, 2018:

 https://issuu.com/erasmus31/docs/nyborg_nr_2_2018

Bladet, Mindeskriftet og 2. halvårsplan 2018 over aktiviteter vil blive uddelt til alle medlemmer ASAP - i løbet af den første uge i juli måned.

Her er link til medlemsblad nr. 3 efterår 2018:

https://issuu.com/erasmus31/docs/blad_nr._3_18

 

Årets sidste udgave af Medlemsblad nr. 4, 2018 ses her på linket:

 

https://issuu.com/erasmus31/docs/blad_nr_4_2018_b20c9d2cb35f20

 

OBS: Grafisk udvalg beklager de fejl og mangler i bladet der er på vej til jer, og som grundet problemer med trykningen ikke er blevet korrigeret, hvorfor vi beder om, at I bærer over med os. Til gengæld lover vi, at vi til næste år vil prøve at gøre vores bedste til, at vi fortsat kan få et godt og læsbart blad! 

 

 På Grafisk udvalgs vegne,/Eivind Rasmussen

 

God fornøjelse.