Medlemsorientering fra Peder Skrams Venner - juli 2020

Date: søn. 5. jul. 2020 kl. 17.19
Subject: Medlemsorientering

Kære Venner
Dagen i dag er jo en sorgens dag, for 30 år siden udgik fregatterne Peder Skram og Herluf Trolle af flådens tal.

Så I skal alle have lidt opmuntring, fra og med uge 29 og 5 uger frem kører 8 bybusser på forskellige ruter rundt i København og omegn med et flot banner, der reklamerer for Skibene på Holmen.

Niels Hass, der er marketingsmand, rundviser på Sælen og som sidder i vores arbejdsgruppe omkring PR- og marketing, har forhandlet en rigtig god pris hjem på i alt 25000 kr. inkl. produktion og opsætning.

Alle de mediefolk, som vi i bestyrelsen har talt, mener at det er et rigtigt godt tilbud, der i perioden formentlige vil blive set af mindst en halv million mennesker.

Da Fonden budgetmæssigt kører stramt, så har vi i bestyrelsen besluttet at donere dette beløb. Udformningen af banneret er sket i samarbejde med Knud G. Mortensen, der er formand for Torpedobåds Foreningen.

FOTO: Se slideshow øverst.

Bannerne sættes på buslinjerne 1A, 2A, 6A, 7A og 18. På linje 2A opsættes banneret på 4 busser.

Så hvis i ser en bus med dette banner, så kan I glæde jer over, at det har I været med til at donere.

Ud over busreklamer, er der jo en del andre tiltag for at fremme reklamen og dermed også kendskabet til skibene på Holmen.

Der er nye krus, de nye krus kan købes via fregat træffets hjemmeside, husk først til mølle.

Bannere på kajen både ved Peder Skram (2 stk.), Sehested og Sælen

Nyt sidesejl til landgangen

Ikke at forglemme, nye foldere er produceret

Ikke alt koster jo penge, så hermed et tiltag der ikke koster. Solsejlet er sat på agterdækket for første gang i over 30 år

Til sidst er vores priser reduceret med 50%, takket være Folketingets Sommerpakke!

I ønskes alle en rigtig god sommer, og det kunne være hyggeligt, hvis I kiggede forbi.

Mogens Sommer

Information fra næstformand for Fregatten PEDER SKRAM'S Venner:

Medlemskort for 2020, Kategori Eksklusiv for medlemmer af Nyborg Marineforening, Medlemsnr.: 816.

Nyborg Marineforenings medlemmer bydes velkommen til et besøg på Fregatten Peder Skram!

Inden besøget skal det nye medlemskort  - (Kurt Taanquist har lamineret det) - afhentes i stuen, når vi åbner igen! - og det skal forevises ved indgangen og giver adgang for et medlem og op til 5 gæster.

Medlemskortet afleveres i stuen ved hjemskomst eller senest dagen efter.

For ydeligere oplysninger - se link om Fregatten Peder Skram's Venner:

For at kunne se ALT på hjemmesiden, skal du indtaste denne kode:

Kode til hjemmesiden: SPH2020