Vores ture i 2020

Rejseudvalget Nyborg og Kerteminde Marineforeninger

Generelle bestemmelser:

For alle rejser gælder, at man bør have en rejsesygeforsikring og afbestillings forsikring.

Det Gule Sygesikringskort kan ikke længere anvendes som rejseforsikring. Derfor skal det blå EU sygeforsikringskort medbringes.

Dit pas skal være gyldig mindst 6 mdr. ved afrejsetidspunktet, og skal altid medbringes på rejse til udlandet.

I så fald kan der refunderes hele eller dele af det indbetalte beløb fra din forsikring, under følgende forhold.

Ved frafald til rejsen, pga. sygdom, dødsfald i nærmeste familie kan refusion fås ved henvendelse til dit forsikringsselskab.

Der indbetales et a conto beløb ved indtegning. Hvis der sker ændring i rejsedato eller indhold tilbagebetales a conto beløbet 100%.

2 mdr. før rejsedatoen betales det fulde beløb for rejsen og evt. erstatning søges over forsikringsselskabet (se ovenfor)

Til brug for at søge erstatning, udsteder Marineforeningen attest for tilmeldingen og betaling til den rejse der, søges refusion for.

Det er vigtigt, at du undersøger, før rejsen, hvilke dokumentationer og attester dit forsikringsselskab forlanger for bl.a. betaling m.m.

Rejseudvalget

Sønderjylland og Marsken – Schackenborg. - NU AFLYST!

Coronavirus: Turen er netop aflyst gr. COVID-19,

Kære venner.

Pga. den nuværende situation, og de afbestillings regler vi er underlagt for ikke at komme til at betale for noget vi ikke gennemfører, har jeg i dag afbestilt Schackenborg, Agerskov kro samt Nyborg rejser.  Vi lader listen sidde i mappen og begynder ikke tilbagebetaling af indbetalinger før stuen åbner igen. Håber I alle er ved frisk mod og helbred, jeg håber vi snart kan mødes igen.

Efter Corana-nedlukningen vil der blive planlagt nye 1-dags ture - men herom senere!

Kurt Klein Taanquist

Mandag den 20. april 2020.

Vi kører gennem Sønderjylland mod Løgumkloster, hvor kirken og klosteret kan beses samt Frederik d. 9 klokkespil. Turen går videre til Møgeltønder, hvor først skal have en rundvisning på Schackenborg Slot. Slottet blev givet til prins Joachim da han var 10-11 år gammel idet ejeren var barnløs. Efter nogle år hvor Joachim var land, overgik slottet til fond med Lego, Danfoss og Ecco som ejere. Slotte blev i sin tid ”givet” til Hans Schack for han store indsats som hærfører ved slaget ved Nyborg 14. nov. 1659. Efter besøget er der mulighed for at gå igennem den flotte hovedgade med de spændende gamle huse som alle er fredede. Fra Møgeltønder køre vi til Gallehus hvor mindestenene for fundet af guldhornene står, inden vi igennem marskområdet køre til Agerskov kro for aftensmad.

Program:  Kl. 08.30 afgang fra Stuen.

Ca. Kl. 09.45 kaffepause ved Hylkedal.

Kl. 11.30 frokostpause i Løgumkloster.

Kl. 13.00 Rundvisning på Schackenborg slot. Med efterfølgende gåtur gennem Møgeltønder.

Kl. 15.30 kaffepause ved Gallehus (Guldhornenes findested).

Kl. 16.00 kørsel gennem marsklandskabet til Agerskov kro.

Kl. 17.30 middag på Agerskov kro.

Kl. ca. 21. tilbage i Nyborg.

Prisen for turen formiddagskaffe, frokost sandwich entreer samt aftensmad kr. 765,00 Tilmelding i stuen senest d. 15. marts 2020. betaling ved tilmelding kontant i stuen eller på bankkonto 3914 3216397908

HUSK. At opgive navn ved indbetaling i banken

Endeligt program ses i mappen lige efter tilmeldingslisten!

Max NU 40 deltagere!

Spændende tur til Sydfyn- sejlads med M/S Helge.

Mandag den 8. juni 2020.

Program:  kl. 08.30 morgenkaffe i stuen.

kl. 09.00 afgang med bus mod Svendborg.

kl. 10.00 går vi ombord på M/S Helge og sejler mod Valdemarslot.

kl. 10.55 bustur på Tåsinge m. kulturelle stop undervejs.

kl. 12.30 frokost i Svendborg Marineforening.

kl.  14.30 afgang mod Nyborg.

kl.  ca. 15.30 tilbage i Nyborg.

Prisen for turen m. morgenkaffe, sejltur og frokost kr. kr. 395,00

Tilmelding i stuen senest 15. maj. Betaling: kontant i stuen eller på konto. HUSK at opgive navn ved indbetaling i banken.

Endeligt program ses i mappen lige efter tilmeldingslisten! Max NU 50 deltagere!

Nyborg Marineforenings 3 dages tur til Tyskland. NU AFLYST!!!

TUREN er nu AFLYST gr. COVID-19 og manglende rejsefører!

Igen i år vil der blive en tur til Tyskland med spændende oplevelser.

Mandag - tirsdag - onsdag den 10., 11.og 12. august 2020.

Fra Nyborg kører vi til grænsen ved Süderlügum for evt. indkøb til turen. Vi kører gennem Slesvig mod den lille storkebyen Bergenhusen, hvor der er flere storke end indbyggere. Og når sidst på eftermiddagen til Heide, hvor vi skal bo de næste 2 nætter centralt i byen. Med base i Heide skal vi på udflugt til Brunsbüttel for at se de store sluser hvor skibene bliver sluset ind i Kielerkanalen. På tilbagevejen til Heide gør vi holdt i den spændende fiskeri- og havneby Büsum hvor vi holder frokostpause. Om aftenen holder vi vores traditionelle festaften i uniform til en 3-retters middag. Sidste dagen kører vi gennem Ditmarsken til grænsen for indkøb inden vi sætter kursen mod Nyborg.

Program: dag 1. kl. 08.30 afgang fra stuen.

Kl. 09.45 kaffepause ved Hylkedal.

Kl. 11.30 indkøb ved grænsen samt frokost for egen regning.

Kl. 14.00 stop ved Bergenhusen samt kaffepause.

Kl. 17.00 indkvartering på hotel.

Kl. 19.00 2-retters middag.

Dag 2. kl. 09.00 afgang mod Brunsbüttel.

Kl. 10.30 besøg ved sluseanlæggene.

Kl. 12.30. frokostpause og ophold i Büsum, frokost for egen regning.

Kl. 14.30. Besøg ved den store Eidersluse.

Kl. 15.00. panoramatur i marsken mod Heide.

Kl. 19.00. Festaften. (uniform).

Dag 3.  kl. 09.00 afgang fra hotel mod grænsen for handel.

Kl. 12.00 frokost.

Ca. kl. 14.00 besøg ved ”Gammelskov batteri” en del af den tyske Sikkerhedsstilling fra 1916. (afhænger af vejret).

KL.18.00 forventet hjemkomst til Nyborg.

Pris kr. 2995,00

Endeligt program ses i mappen lige efter tilmeldingslisten!