Rejseudvalget Nyborg og Kerteminde Marineforeninger

Generelle bestemmelser:

For alle rejser gælder, at man bør have en rejsesygeforsikring og afbestillings forsikring.

Det Gule Sygesikringskort kan ikke længere anvendes som rejseforsikring. Derfor skal det blå EU sygeforsikringskort medbringes.

Dit pas skal være gyldig mindst 6 mdr. ved afrejsetidspunktet, og skal altid medbringes på rejse til udlandet.

I så fald kan der refunderes hele eller dele af det indbetalte beløb fra din forsikring, under følgende forhold.

Ved frafald til rejsen, pga. sygdom, dødsfald i nærmeste familie kan refusion fås ved henvendelse til dit forsikringsselskab.

Der indbetales et a conto beløb ved indtegning. Hvis der sker ændring i rejsedato eller indhold tilbagebetales a conto beløbet 100%.

2 mdr. før rejsedatoen betales det fulde beløb for rejsen og evt. erstatning søges over forsikringsselskabet (se ovenfor)

Til brug for at søge erstatning, udsteder Marineforeningen attest for tilmeldingen og betaling til den rejse der, søges refusion for.

Det er vigtigt, at du undersøger, før rejsen, hvilke dokumentationer og attester dit forsikringsselskab forlanger for bl.a. betaling m.m.

Rejseudvalget

3-dages tur til Slien, Kappeln og Rendborg

Marineforeningens 3 dages tur til området ved Slien, Kappeln og Rendsborg.

Den 12. 13. og 14. august 2019.

Pris kr. 2975,00 pr. person i Dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse kr. 410,00.

Tilmelding: Senest 1. juni på liste i stuen eller på mail: kurtkleintaanquist@webspeed.dk.

Betaling i stuen eller på konto 3914 3216397908.

12. august.

Kl. 08.00 Afgang fra Stuen Vesterhavnen 70 A, Nyborg.

Undervejs kaffe ved bussen.

Kl. ca. 12.00 frokost på restaurant Cristian den IX i Lyksborg.

Kl. 13.30 Rundvisning på Lyksborg slot.

Kl.  ca. 16.30 ankomst til Hotel Angler Hof, Süderbrarup.

Kl. 19.00 middag 2-retter på hotellet.

13. august.

Kl. 07.00 Morgenmad på hotellet.

Kl. 0815 Afgang til Slesvig.

Kl. 09.00 Sejltur på Slien til Kappeln, der serveres frokost på båden m.m.

Kl. 15.15 ankomst til Kappeln med tid på egen hånd.

Kl. 16.45 afgang fra Kappeln til Süderbrarup.

Kl. 19.00 ”festaften” med 3-retters middag. Påklædning uniform eller lign.

Under broen hænger en færge som transporterer biler over Kielerkanalen. Hængefærgen hænger i lange stålwirer og den transporterer gratis personer og biler frem og tilbage fire gange i timen mellem kl.5 og kl.23. Den tilbagelægger de 135 meter på 1,5 min.

Jernbanebroen med Hængefærgen der blev påsejlet i 2016, så den eksisterer ikke længere - men man er i færd med at bygge en ny!

14. august.

Kl. 07.00 morgenmad på hotellet

Kl. 08.30 afgang fra hotellet.

Torvet i Rendsborg

Bustur gennem Hütterne Berge til Rendsborg, byrundtur.

Kl. 12.00 frokost på restaurant Alte Markhalle.

Efter frokost, tid på egen hånd i Rendsborg.

Kl. 15.00 afgang fra Rendsborg mod grænsen for indkøb.

Kl. 17.00 afgang fra grænsen.  kl. ca.19.30 tilbage i Nyborg.

Lysttur på Østfyn

Fredag den 13. september 2019.

En lysttur på Østfyn med slotsbesøg på Ørbæklunde og kaffe på Museumsbygning i Ørbæk.

Du er hermed inviteret til en hyggelig tur med familien rundt på Østfyn.

Kl. 08.30:  Vi mødes i Stuen til morgenkaffe og en lille en til ganen.

Vi starter med morgenkaffe i stuen, herefter kører vi i VIP-bus forbi flere af de østfynske herregårde: Holckenhavn, Rygård, Glorup, Anhof, Ørbæklunde, Lykkesholm, Ravnholt og Hellerup.

Ørbæklunde bliver vi modtaget af godsejer Lars-Hågen Lange, der vil vise rundt på slottet, parken og avlsgården.

På Ørbæklunde spiser vi frokost, leveres af Stuens kabys.

Eftermiddagskaffen indtages i museumshusmandsstedet, ”Almas Hus” i Ørbæk, inden vi vender tilbage til Stuen.

Turen bliver i høstfestens tegn så tag sommerhatten på.

Kl. 09.00 går vi ombord i Nyborg Rejsers VIP-bus og kører ud i det østfynske landskab.

Efter lidt kørsel kommer vi til Almas Hus i Ørbæk, hvor vi skal have eftermiddagskaffe og høre lidt om stedets historie og fremtiden.

Efter kaffen kører vi til stuen og går hver til sit.

Pris for turen (med tilskud) kr. 385,00.

Prisen dækker udgifter til morgenkaffe, bussen, rundvisning på Ørbæklunde, frokost m. øl/vand og eftermiddagskaffe.

Tilmelding: Senest 1. september på liste i stuen eller på mail: kurtkleintaanquist@webspeed.dk.

Betaling i stuen eller på konto 3914 3216397908.

En datter synger på Cafe Alrø

Turen til Horsens Industri Museum og Cafe Alrø var et scoop og tarteletterne var mega store!