Arrangementer og frokoster 2. halvår 2022

AKTIVITETSOVERSIGT FOR 2. HALVÅR 2022

Vi holder sommerferie og starter derfor først op den 6. august 2022

Vi har i flere år kunne fastholde priserne på vores arrangementer, herunder lørdagsfrokosterne, men nu går den ikke længere. Med baggrund i de stigende priser på fødevarer, el og vand m.v. har vi nu været nødt til at regulere prisen for alle arrangementer.

Gevinster til ”lørdagsfrokost” kan anvendes uændret, der vil ikke være ekstrabetaling.

De nye priser vil være 100 kr.  for medlemmer samt ledsagere og 120 kr. for gæster.

Øvrige prisjusteringer fremgår af programmet.

Lørdagsfrokoster:

10. sep, 17. sep, 24. sep, 1. okt, 8. okt, 12. nov, 26. nov Mødetid kl. 11.30

DER ER INGEN ARRANGEMENTER:

3. sep og 22. okt.

UDFLUGT TIL SØNDERJYLLAND                                                         Pris 550 kr.

Søndag den 4. september kl. 7.00

Se udførligt program i bladet

FLAGDAGEN – VI HYLDER ALLE DER HAR VÆRET UDSENDT FOR DANMARK

Manddag den 5. september kl. 11.00 (mødested Marineforeningen)

Medlemmer med ledsager – PÅKLÆDNING UNIFORM EL. LIGN.

Der afsluttes med spisning (gratis)

ØLSMAGNING

Onsdag den 28. september kl. 18.00                                  KUN FOR MEDLEMMER

Der serveres snacks (gratis)

OKTOBERFEST                                                                                    Pris 150 kr.

Lørdag den 15. oktober kl. 11.00

Levende musik 11.30-12.30 hvorefter der serveres frokost.

Orkesteret spiller igen efter frokost. Præmie for bedste påklædning

ANDERLEDES LØRDAG – DEN KOLDE KRIG/UKRAINE/2.VERDENSKRIG

Lørdag den 29. oktober kl 10.30

Foredrag med tidligere leder af Center for Koldkrigsforskning

historiker Bent Jensen herefter frokost                                               Pris 150 kr.

ANDERLEDES LØRDAG MARTHA-FROKOST                                             Pris 150 kr.

Lørdag den 5. november kl. 10.30

Vi ser film og spiser ”Martha-frokost”

BANKOSPIL

Onsdag den 16. november kl. 19.00                                                     Pris 60 kr.

Der serveres ostemad. Banko-plader 20 kr pr. stk. 6 for 100 kr.

ANDERLEDES LØRDAG FISKEBUFFET                                                     Pris 150 kr.

Lørdag den 19. november kl. 11.30

JULEFROKOST                                                                                      Pris 150 kr.

Lørdag den 3. december kl. 11.30

JULEFEST FOR BØRN

Søndag den 11. december kl. 14.00                                                    Pris 60 kr. pr. barn

Gløgg og æbleskiver. Slikposer til børnene

SYNG JULEN IND MED KORET

Fredag den 16. december kl. 19.00                                                   Pris 60 kr.

Gløgg og æbleskiver

NYTÅRSPAROLE                                                                    KUN FOR MEDLEMMER

Lørdag den 7. januar 2023 kl. 10.00

PÅKLÆDNING UNIFORM ELLER LIGN.

Der serveres kaffe og kransekage – gratis

Deltagelse i efterfølgende spisning                                                     Pris 100 kr.