Hvis du ønsker mindeskriftet i fysisk form?

Publikationer udgivet af Nyborg Marineforening som fx FORSAVN, FORSAVN in English, Flådens Ran, Peder Bredal og kommende udgivelser, kan erhverves så længe oplaget rækker ved indbetaling af kr. 40,- (porto) til enten

Kontonummer:3574 4696053405  eller Mobile Pay: 357777

og bestilles via sitet: marineforeningennyborg.dk/kontakt - med tydeligt angivelse af navn og adresse, hvorefter vi sender skriftet til dig.

Afhentning i stuen er gratis.

Mindehæftet over Flådens Ran 1807

Læseren ønskes god fornøjelse med dette lille skrift om Flådens Ran, som er lavet efter idé af Marineforeningens formand Kurt Verner.

Det flotte mindehæfte er nu på vej ud til alle medlemmer sammen med medlemsblad nr. 4, 2019 og vore annoncører vil også modtage et eksemplar. Det er ment som en julegave, og vi håber I vil nyde at studere det, når I får det.

Her er et link til den digitale udgave, der kan ses på computer og smartphones:

Indhold:

3. Flådens Ran 1807
4. En historisk oversigt
8. Det britiske ultimatum
10. Kanonbådskrigen - En dramatisk periode
12. Kanonbådsflåden i Storebælt
13. Slag i Storebælt - Kanonbådskrigen
14. Modellen af kanonjollen ”Nyborg”
15. Efterspillet - Flådeeg
16. Fakta vedrørende Flådeeg