Sådan kan du betale dit kontingent 2020

Fra kassereren.

Kontingentbetaling 2020.

2019 var det sidste år, hvor Nyborg Marineforening udsendte girokort.

Fra 2020 skal du betale 345 kr. på en af følgende måder:

1. Du opretter en fast betaling med betalingsfrist den 10. januar – fra 2020 og hvert år - så længe du vil være medlem.

Indbetalingen skal altid indeholde medlemmets navn og adresse, fx:
    Peter Petersen
    Petersensvej 20 1.tv.
    5800 Nyborg.

Indbetalingen skal ske til Danske Bank, registreringsnummer 3574 konto 4696053405.

1. Du kan også gå i banken og få dem til at foretage betalingen til kontoen ovenfor – husk navn og adresse på medlemmet.
    Afhængigt af din bank skal de muligvis have penge for overførslen.

1. Du betaler via MobilePay på betalingsnummeret 35 77 77.
    Hvis du bruger en anden telefon end den telefon, der har medlemmets oplysninger, skal du oplyse navn og adresse på medlemmet i kommentarfeltet til betalingen INDEN du ”swiper”.

1. Du kan undtagelsesvis betale kontant i stuen.
    Her skal du også aflevere en seddel med navn og adresse, så vi kan spore indbetaleren.

Søren Junker

OBS: Husk at indbetale kontingent for 2020 INDEN generalforsamlingen – dvs. før den 20. februar 2020!

HUSK betaling for år 2020

Sidste år gik det ikke godt - så derfor en opfordring til alle om at få indbetalt kontingentet for 2020, hvor der som noget nyt er hele 4 muligheder!

I forbindelse med generalforsamlingen 22. februar 2019, var der 80 tilmeldte og medlemmer på venteliste. Det er glædeligt, at så mange bakker op, men …….

Der var 7 som var tilmeldt, som ikke havde betalt, og som udeblev!

Samtidig måtte vi sige nej til andre. Der var bestilt mad til de tilmeldte, og Foreningen har derfor en ekstra udgift – i dette tilfælde på 560 kr.

Når du tilmelder dig en aktivitet i den fremlagte mappe i Stuen eller ringer for at blive skrevet op, skal der betales senest mandagen kl. 10.00 før aktiviteten, ellers bliver du streget af listen, således andre får buddet.

Det er vigtigt at huske, at betaling for lørdagsfrokost sker på dagen.

Bestyrelsen arbejder på forskellige betalingsmuligheder - og det ses ovenfor!

Arne Petersen